Snabb dag 9 / Schneller Tag 9

Svenska (scrollen für Deutsch):
Dagarna här går mycket fort. Emmelanåt var också datorn trasig här, och det finns bara en, vilket ledde till att inga blogginlägg blev skrivna på några dagar.
Jag sammanfattar kort, då jag behöver gå ifrån datorn snart, för att flera väntar på den.

Schemat ser ungefär likadant ut, men med färre aktiviteter per dag. Jag har fått en rumskamrat, som kommer från USA och som är mycket vänlig.
Kylkammarens effekt håller i sig lite längre nu. Sjukgymnastiken gör mig mycket gott, och jag börjar kunna se nya muskler träda fram, tro det eller ej.
Smärtan i det stora hela är dock oförändrad, men själen mår gott här. Mamma och mormor kommer också och hälsar på ibland, och det är alltid trevligt att se dem. Nu när datorn är lagat följer en mer noggrann rapport om morgonsdagen imorgon (förutsatt att inte datorn går paj igen). Ha det så gott!

Deutsch:
Die tage hier gehen so schnell vorbei. Außerdem war der PC hier einige Tage kaputt und deswegen wurden auch keine Blogposts geschrieben. Es warten auch schon einige auf den PC, deswegen schreibe ich heute nur ganz kurz.

Mein Plan sieht diese Woche so ähnlich aus wie die vorige, allerdings mit weniger Aktiviteten. In meinem Zimmer bin ich nun auch nicht mehr alleine, aber die Frau die in meinem Zimmer eingezogen ist und aus den USA kommt ist sehr nett.

Die Kältekammer tut mir immer noch gut, und es fühlt sich an als würde der Effekt auch schon ein bißchen länger anhalten. Die Krankengymnastik tut mir auch immer sehr gut und ich meine schon neue Muskeln an meinen Armen erahnen zu können.
Meine Schmerzen sind im Groben und Ganzen unverändert, aber seelisch geht es mir hier sehr gut. Dass Mamma und Oma mich zwischendurch besuchen kommen, macht die Zeit hier natürlich auch noch schöner. So, das wars schon, morgen kommt dann wieder etwas mehr Info.
Bis dann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *