Dag IV

Av någon anledning sov alla på avdelningen dåligt i natt. Jag också, och som alltid när jag sover dåligt så är smärtan värre nästa dag.
Smärttabletterna som jag fick på morgonen hjälpte inte alls, men sedan när jag var i köldkammaren kände jag mig bättre. Men dess verkan avtog fortfarande ganska snabbt, och resten av dagen var min smärta värre än de senaste dagarna. Eftersom ibuprofen inte hjälpte mot smärtan så frågade jag inte efter en till tablett.
Kl 10 Mattgrupp, det var ungefär som förra gången och ungefär samma övningar.
Kl 11 “Pallgrupp”, vi gjorde styrkeövningar för ryggen och armarna. Vi tränade på koordination samtidigt. Naturligtvis samtidigt som vi satt på pallen? Det var återigen roligt.
Kl 11:30 var jag i handgruppen igen. Man förde alltid först pekfinger mot tumme, sen långfinger mot tumme osv. Detta i flera olika variationer. Bla fick man bygga ett torn med skumklossar med ett fingergrepp i taget.
Efter middagen var jag på högvoltsterapi idag igen. Den här gången satte de sugpropparna på mina knän, eftersom som de gjorde mest ont idag. Det hade ingen omedelbar smärtlindringsverkan.
Jag hade också ett medicinskt bad idag, den här gången med tallbarrsextrakt i. Vattnet var helt grönt. Jag tog en bild som jag ska lägga upp i slutet av min vistelse. Det var återigen väldigt skönt att bada.
Det sista jag gjorde idag var vattengympa med undervattensövningar, det var egentligen precis likadant som förra gången.

Diagnostik: nästa vecka kommer jag förmodligen att få mer information från läkaren om vad han tror är en sannolik diagnos. Han har också sagt att mjälten inte är något att oroa sig för, men att den bör tas i beaktning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *